За Hisense

През 2002 година, Hitachi Air Conditioning Division и Hisense подписват договор и основават джойнт-венчър за изграждането и експлоатацията на индустриален парк в Чиндао за производство на VRF системи.

W020090216356499212610

През есента на 2003 година заводът Qingdao Hisense/HITACHI Air Conditioning Co. Ltd. (няколкократно уголемено копие на японския завод на Hitachi) е въведен в експлоатация.

В предприятието част от административния и половината от инженерно-техническия персонал е съставен от специалисти на Hitachi и всички възли (по-голямата част японско производство) и материали, до последното винтче и грам боя са стриктно специфицирани, изследвани и сертифицирани по стандартите на Hitachi.

За по-малко от година „Qingdao Hisense/HITACHI Air Conditioning Co. Ltd.“ стават вторият по обем (над 20% за 2017г.) на продажби производител на VRF системи на китайският пазар, който е и най-големият и конкурентен пазар за тази техника в света.

Дългогодишният успешен опит и доказаното висше качество на “Qingdao Hisense/HITACHI Air Conditioning Co. Ltd.” бързо казва своята дума сред китайските инженери и монтажни фирми..

VRF системите Hisense са произведени в Qingdao Hisense/HITACHI Air Conditioning Co. Ltd с японска технология и компоненти.
В края на 2012 година Проксимус и Hisense сключиха договор за изключителни права за продажби на продуктите за климатизация на територията на България.
Налице са и множество успешно изградени и работещи обекти с тази прекрасна техника, както и складови наличности.

Милениум Център, София

milenium2

Индустриален Парк София Изток, София

2

Rosslyn Dimyat Hotel, Варна

dimiat

Хотел Синева, к.к Св. Влас

3

Хотел Лунна Пътека, к.к. Св. Влас

4

Хотел All Seasons Residence Hotel, София

5

Банков клон Allianz Bank, гр. Варна

alinaz

 Хотел Хавана, к.к. Златни Пясъци

havana

Хотел Ерма, к.к. Златни Пясъци

erma

Багеди Офис Център, гр. Варна

bagedi

 

Заваряване Патон https://patonwelding.eu   Вентилация https://vortice.bg/

Моя акаунт

Информация

Контакт

София
ж.гр.Южен парк 1408
блок 45, офис 1
Тел: +359 899 932 777/ 722

Варна,
ЗПЗ База "НОВА" 9009
Тел: +359 899 932 777/ 722