За Hisense

През 2002 година, Hitachi Air Conditioning Division и Hisense подписват договор и основават джойнт-венчър (50/50) за изграждането и експлоатацията на индустриален парк в Чиндао за производство на VRF системи.

W020090216356499212610

През есента на 2003 година заводът (няколкократно уголемено копие на японския завод на Hitachi) е въведен в експлоатация.


В предприятието част от административния и половината от инженерно-техническия персонал е съставен от специалисти на Hitachi и всички възли (по-голямата част японско производство) и материали, до последното винтче и грам боя са стриктно специфицирани, изследвани и сертифицирани по стандартите на Hitachi.


В периода 2003 – 2012 година голямата част от продаваните в Япония, както и всички продавани в Европа (включително България) и Северна Америка VRF системи под марката Hitachi са произведени именно в заводите Hisense/HITACHI в Чиндао.


След изтичането на 10 годишен период от подписването на договора - Hisense получава право да продава продукцията на заводите и под своя търговска марка (Hisense Hi-flexi и Hisense Hi-smart).


За по-малко от година Hisense/HITACHI CAC стават втори по обем (около 18% за 2015г.) на продажби на VRF системи на огромния и конкурентeн китайски пазар.


Дългогодишният успешен опит и доказаното висше качество на Hisense/HITACHI сред китайските инженери и монтажни фирми бързо казва своята дума.


VRF системите и хибридните термопомпи MF на Hisense/HITACHI са произведени в истински японски завод и с японски технологии и основни части в Китай.

deklaracia

Декларация от C.E.O. на Hitachi, че след стриктна сертификация, качеството на всеки продукт произведен от завода на Hisense/HITACHI в Чиндао е достигнало или надминало стандарта на завода на Hitachi в Япония.

В края на 2012 година нашата фирма – Проксимус Инжeнеринг и Hisense сключиха договор за изключителни права за продажби на продукти за климатизация на територията на България и бивша югославска република Македония.

Вече са налице първите успешно изградени и работещи обекти с тази прекрасна техника, както и складови наличности.

Проксимус се ангажира активно в обучение, представяне и сервиз на продуктите на Hisense/HITACHI.

Моя акаунт

Информация

Контакт

София
ж.гр.Южен парк 1408
блок 45, офис 1
Тел: +359 899 932 777/ 722

Варна,
ЗПЗ База "НОВА" 9009
Тел: +359 899 932 777/ 722