За Hisense

Спонсорства

Освен в продуктовото си развитие, Hisense непрекъснато инвестира и в марката си и утвърждаването й като глобален бренд. За последните няколко години международният концерн е сключил впечатляващи договри за спонсорство с някои от най-престижните спортни организации и събития по света:

Hisense, като официалният спонсор на Australian Open

1

2

Първите мачове от Australian Open започнаха на 18ти Януари. Световно-известни тенисисти се събират, за да се състезават в ожесточена надпревара.

Hisense, като официалният спонсор на Australian Open и основният доставчик на телеизори, обърна специално внимание на събитието и демонстрира своята марка и на кортовете и извън тях.

Докато феновете влизат в арената, те са обгърнати от присъствието на Hisense. Телевизори Hisense показващи инфомрацията за мачовете могат да бъдат намерени из арената, а големи Hisense билборди я заобграждат. Хиляди телевизори Hisense са инсталирани в офисните площи, медийните центрове и стадиона.

Вътре в Hisense Arena, феновете минават и през алея, в която могат да се запонзаят с продуктите на Hisense – телевизори, хладилници, перални машини, системи за битова и централна климатизация.

Hisense купуват правата за името Hisense Arena през 2009 и стават официален спонсор на Australian Open и главен доставчик на телевизори през 2014.

Моя акаунт

Информация

Контакт

София
ж.гр.Южен парк 1408
блок 45, офис 1
Тел: +359 899 932 777/ 722

Варна,
ЗПЗ База "НОВА" 9009
Тел: +359 899 932 777/ 722