Продукти

Енергийна ефективност – до 20% икономия на енергия благодарение на рекуперацията

        В сравнение с традиционните системи за климатизация - рекуперативната климатична система реализира да 20 % икономия на енергия , като използва DC инверторна технология и технология за оползотворяване на отпадната топлина. Независимата работа на вътрешните тела  в режим на отопление и охлаждане в рамките на един фреонов кръг разширява обхвата на приложение на Hi-Flexi R, подобрява работната ефективност и значително допринася за намалянето на разходите.

Комфорт – едновременно отопление и охлаждане

       Помещенията генерират различни термични натоварвания в зависимост от ориентацията на сградата или от конкретни топли или студени места. Има помещения, където се изисква охлаждане през цялата година, както и помещения, в които се налага да се редува отопление и охлаждане според сезона и то едновременно, в една и съща сграда. Също така нуждите от климатизация са различни за всеки човек особено в началото на сезоните. Именно при тези обстоятелства - системата за рекуперация на отпадната топлина влиза в роля.

Интелигентна система за контрол

     Освен функционалността и екологичната работа на R серията - Hisense предлага цялостна система за контрол и мониторинг на вътрешните и външните тела, улесняваща потребителя.

Моя акаунт

Информация

Контакт

София
ж.гр.Южен парк 1408
блок 45, офис 1
Тел: +359 899 932 777/ 722

Варна,
ЗПЗ База "НОВА" 9009
Тел: +359 899 932 777/ 722