Продуктова информация


  • Мощности в диапазона 66-2080kW
  • Висока ефективност
  • Интелигентно разпределение на мощностите
  • Работен температурен диапазон в режим охлаждане (5~48℃)
  • Работен температурен диапазон в режим отопление (-25~25℃)

 

Основни характеристики


Новото поколение екологично чисти модулни въздушно охлаждаеми чилъри Hiense серия Hi-Mod са с подобрен системен дизайн и са специално проектирани за максимално удобство при експлоатация в сравнение с традиционните продукти. Съоръженията от серията Hi-Mod имат пълна функционалност и разнообразни спецификации, включително стандартните серии А, енерговъзстановяващите серии тип R и нискотемпературната серия тип Е. Стандартният базов модул от серия А включва 66kW, 100kW и 130kW с най-много 16 паралелно свързани сета. В допълнение могат да бъдат съчетани различни модели в паралелно свързване, за да достигнат комбинацията от 66kW-2080kW- по този начин се постига по-широк обхват на приложение и се отговарят по-добре на нуждите на различните потребители.

Високо ефективни серии за енергоспестяване и опазване на околната среда

Продуктът е получил сертификат за икономия на енергия на воден охладител на национално ниво и е създаден с грижа за опазване на околната среда.

Интелигентна технология за регулиране на енергията

С уникално проектираната технология за интелигентно управление на енергията, по време на работата на мултимодулни комбинации от чилъри, първоначално се натоварва първият модул на системата и след това заработва вторият модул, за да се намалят температурните колебания на водата. Обратния процес е аналогичен- по същия начин, управлението разтоварва първо втория модул. Интелигентната технология за регулиране на енергията е благоприятна за балансиране и регулиране на температурната разлика на входящата и изходяща вода при модулите в режим на натоварване. По този начин се повишава експлоатационната способност и коефициента на енергийна ефективност на блоковете и да се стабилизира топлообмена с водата.

Широк работен температурен диапазон

Стандартните и за енерговъзстановяващите серии продукти имат следните температурни режими:
Температурен диапазон в режим на охлаждане: 5 ~ 48 ℃
Температурен диапазон в режим на отопление: -15 ~ 25 ℃

Нискотемпературните и високотемпературни серии чилъри имат следните температурни режими:
Температурен диапазон в режим на охлаждане: 16 ~ 48 ℃ Температурен диапазон в режим на отопление: -25 ~ 25 ℃

Допълнителна информация


   

Изображения


Моя акаунт

Информация

Контакт

София
ж.гр.Южен парк 1408
блок 45, офис 1
Тел: +359 899 932 777/ 722

Варна,
ЗПЗ База "НОВА" 9009
Тел: +359 899 932 777/ 722