За Hisense

Екипът на Hisense България се състои от опитни инженери, инсталатори, сервизни експерти и офис служители.

Само за първата година от съвместната си работа нашият екип получи от Hisense престижния приз за най-добър дистрибутор на VRF системи за 2013 година, връчен лично от търговския директор на концерна за Югоизточна Европа по време на посещението му в България през Март 2014. 

statuetka750

Нашите професионалисти винаги обръщат специално внимание на всеки индивидуален проект, ще ви консултират при нужда и се стараят максимално да изпълнят специфичните изисквания на всеки клиент за техническо представяне и естетика.

Софтуер на производителя за бърза селекция, офериране, и друг – за прецизно изчисление и проектиране директно в Auto Cad.

Благодарение на устройствата Service Checker, с който нашият екип разполага – имаме възможността да свържем всяка система директно с инженерите на Hisense. По този начин може да се направи цялостен анализ и прецизен пуск на работата на инсталацията и дори и в случаите, когато евентуално може да възникне ситуация на авария – времето за реакция и сервизиране ще бъде значително намалено, благодарение на съвместната, ефективна работа на нашите екипи.

Периодично, или по заявка провеждаме обучения за маркетинг, проектиране, инсталиране и сервиз за предлаганите от нас изделия.

Ето и част от вече реализираните проекти:  

lunnapateka  

Пет звезден хотел „Лунна Пътека” – к-к Свети Влас

Изградена централизирана VRF система на директно изпарение за климатизиране на площ 9000 м2 със съоръжения HISENSE Hi-Flexi М Series.

 
bagediauto  

Офис сграда „Багеди Ауто” – гр. Варна

Изградена централизирана VRF система на директно изпарение за климатизиране на офисна площ 5300 м2 със съоръжения HISENSE Hi-Flexi М Series. Както и внедрена система за контрол, мониторинг и отчитане на индивидуалния разход на енергия-H-Net.

 
allinaz  

Офис сграда „Алианц Банк” – гр. Варна

Изградена централизирана VRF система на директно изпарение за климатизиране на площ 1550 м2 със съоръжения HISENSE Hi-Flexi М Series.

 milenium

Милениум център- многофункционална сграда- 5-звезден хотел, луксозни апартаменти, търговски център, ресторанти и фитнес зали” – гр.София

Инженеринг, доставка и монтаж на VRF системи Hisense за централна климатизация, рекуперация на отпадна топлина. VRF системите на директно изпарение за климатизиране са изградени със съоръжения HISENSE Hi-Flexi R Series, Hi-Flexi G Series, Hi-Flexi L Series, Hi-Flexi М Series 

all seasons900

Хотел „All Seasons Residence Hotel” – гр.София, кв.Бояна

Инженеринг, доставка и монтаж на VRF системи Hisense за централна климатизация, рекуперация на отпадна топлина. VRF системите на директно изпарение за климатизиране са изградени със съоръжения HISENSE Hi-Flexi М Series, Multi-Function 3 in 1 Series, Hi-Flexi L Series.

Моя акаунт

Информация

Контакт

София
ж.гр.Южен парк 1408
блок 45, офис 1
Тел: +359 899 932 777/ 722

Варна,
ЗПЗ База "НОВА" 9009
Тел: +359 899 932 777/ 722